Handelsbetingelser inkl. privatlivspolitik

Handelsbetingelser for downloads og kursustilmelding på pernillenejst.dk

Forbehold
Der tages forbehold for fejl i priser, produkter, prisændringer samt øvrig information omkring produkter og betingelser på Pernille Nejst Shop.
 
Definitioner
”Kunde, kunden, kunder, kunderne, du og køber" anvendes i det følgende om den fysiske person der køber varer fra Pernille Nejst Shop.
”Pernille Nejst Shop” anvendes i det følgende om både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og Pernille Nejst Shop de bestilte varer eller kurser, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation
På Pernille Nejst Shop oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Pernille Nejst Shop via kundeservice@pernillenejst.dk
 
Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Vejledende stykpris er inklusiv moms på digitale downloads og momsfritaget på kurser.
 
Betalingsmuligheder
Du kan betale med Dankort og Visa dankort. Beløbet hæves med det samme både hvad angår downloads og kurser.

Betingelser vedr. Bestilling af kurser
For at tilmelde dig til kurser og hold hos Pernille Nejst skal du booke og betale for tilmeldingen online på hjemmesiden. Når du har gennemført betalingen er din plads sikret på det bestilte kursus/hold. Tilmeldingen til kurser og hold er bindende - så snart du har bestilt og betalt herfor og kan ikke annulleres eller refunderes.

Forhindres kursusdeltagelse, kan tilmelding overdrages til anden person/kollega.

Levering af downloads
Downloads leveres med det samme via email link og link adgang via din konto på pernillenejst.dk
(Du modtager altid en e-mail med ordrebekræftelse og link.)
 
Fortrydelsesret på digitale produkter
Jf. dansk lovgivning ydes der ikke fortrydelsesret på digitalt leverede produkter såfremt download er påbegyndt - det gælder fx mp3 filer, video, Pdf. og andre digitale medier og produkter.

Ophavsret
Pernille Nejst Shop har ophavsret til alt materiale der er købt eller vist på www.pernillenejst.dk. Videregivelse eller kopiering af materialet uden skriftlig tilladelse fra Pernille Nejst Shop er derfor ulovligt og vil medføre retsforfølgning med krav om erstatning. Ønsker forbrugeren at videregive eller kopiere dele af materialet, skal forbrugeren rette henvendelse til Pernille Nejst Shop, som herefter tager stilling til, hvorvidt der kan gives tilladelse til videregivelse eller kopiering.

Bestilling
Præsentation af varer sammen med en pris på Pernille Nejst Shop Netshop er ikke et bindende køb, men blot en præsentation af varerne. Købers bestilling af varer fra Pernille Nejst Shop er bindende så snart ordren er bestilt og betalt via Netshoppen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Ved returnering af en vare vil vi oplyse dig den aktuelle adresse der skal returneres til. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

 

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – OPFYLDELSE AF KONTRAKT

I forbindelse med dit køb hos Pernillenejst.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
CVR nummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
Når du opretter en kundekonto, bliver den ikke automatisk slettet, men du kan, til hver en tid få kontoen slettet ved kontakte os på kundeservice@pernillenejst.dk       

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE VEDR. NYHEDSBREVE

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at modtage nyhedsbrev", behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kundeservice@Pernillenejst.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

DATASIKKERHED

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af onlinebetaling og fakturabetaling. Vi bruger Epay ApS til onlinebetaling (Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay) og E-conomic til fakturabetaling (Alm. Faktura)

Til afsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi Mailchimp. Vi fører anonymiseret statistik med Google Analytics, Google Adwords og Facebook.

Vi har sikret os at virksomhederne som vi samarbejder med, overholder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Hvis samarbejdet kræver en databehandleraftale, har vi har indgået sådan en aftale med disse virksomheder, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Pernille Nejst
Ny Adelgade 5, 2. th
1104 København K
Telefon 26711496
CVR nr. 30419367

E-mail: kundeservice@pernillenejst.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Data til at genskabe fakturaen til en enkelt ordre gemmer vi i 5 år ifølge dansk bogføringslov.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over den måde vi behandler dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København
telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@pernillenejst.dk.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Pernille Nejst Shop har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Pernille Nejst Shop's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Pernille Nejst Shop.
Pernille Nejst Shop er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Pernille Nejst Shop's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Pernille Nejst Shop afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber, med mindre produkterne er produceret af Pernille Nejst Shop.

Reklamationsret:

Hvis du er utilfreds med kurser, du har deltaget på hos Pernille Nejst, skal du kontakte mail@pernillenejst.dk
Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret for tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du har oplevet problemer eller er utilfreds. Men vi henviser til at der ikke ydes fortrydelsesret på kurser jf. afsnittet "Betingelser vedr. Bestilling af kurser"

På digitale downloads skal du reklamere inden for 14 dage efter filen blev downloadet hvis der er fejl eller mangler herpå. Herefter frafalder reklamationsretten.
 
Cookiepolitik

Når du bruger vores hjemmeside, bliver nogle oplysninger registreret via en cookie, som er en lille fil, der bliver gemt på din computer. Med en cookie kan vi registrere dine valg og indtastninger, og efterfølgende kan vores hjemmeside genkende din computer. På den måde kan dit log in fx blive gemt således du ikke skal taste det ind næste gang du besøger siden. Derudover bruges data til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden og på fx Google.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Herunder kan du se en liste over de 3. parts partnere vi benytter cookies fra:

Google Adwords 
Google Analytics
Facebook

(*) Sessionscookies slettes når hjemmesiden lukkes.

En cookie er ikke farlig for din computer, og den kan ikke indeholde virus. Den registrerer alene, at du tidligere har besøgt vores hjemmeside fra din computer. Du kan til enhver tid slette cookies i dine internetindstillinger.

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Fortrolighedspolitik:
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Forbehold for ændringer:
Pernille Nejst Shop forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 Vi oplyser jf. ny lov der træder i kraft 15. feb. 2016 om at man som forbruger kan klage til en ny Europæisk klageinstans, ODR portalen hvis du skulle ønske at klage over dit køb. Link til ODR klage portalen

Firma og Adresseoplysninger:
Pernille Nejst
Ny Adelgade 5, 2. th
1104 København K
Telefon 26711496
CVR nr. 30419367

Kundeservice oplysninger:
kundeservice@pernillenejst.dk