FAQ

FAQ vedr. Pernille Nejst shoppen

Her på siden finder du svar på de mest almindelige spørgsmål der vedrører handel på Pernille Nejst shoppen. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmå må du endelige kontakte kundeservice på kundeservice@pernillenejst.dk med dit spørgsmål.

 ***

Spørgsmål vedr. Download

Hvordan køber jeg download meditationer og afspændinger på shoppen?

Det er yderst enkelt, du går ind under downloads og klikker den eller de meditationer i kurven. Herefter opretter du et log in og checker ud. Du vil efter købet kunne downloade meditationen med det samme via "Min Konto" eller du fil modtage en email med download link lige til at klikke på og downloade.

Du kan downloade meditationerne til 6 enheder i alt og i op til 48 timer efter købet - det anbefales derfor at du gemmer dine downloads lokalt på din enhed eller enheder da du ikke vil kunne downloade meditationerne herefter og må købe dem igen. Grunden til dette er for at beskytte systemet og filerne for misbrug.

Der kommer ingen lyd når jeg afspiller lyden, hvad gør jeg?

Den mest almindelige fejl her er at lyden på enheden er slukket/mute, så tjek meget gerne det først. Hvis det ikke virker, så kan det tænkes at du måske har glemt at skrue på for lyden. Alle Mp3 filerne er testede for lyd og er af nyeste format, så er der stadig ikke lyd på bedes du forsøge på en anden enhed og se om du får lyd på der.

Hvilket format får jeg meditationerne i ?

Alle downloads er indspillet i bedste kvalitet og er i mp3 format som alle enheder kan afspille. 

Kan jeg afspille meditationerne på min smartphone?

På langt de fleste smartphones kan du afspille mp3 filer og de har altid en standard app installeret til af spille mp3 lydfiler. 

 

Hvorfor kan jeg ikke downloade filerne til min iPad eller iPhone?

Apple produkter, så som iphones og ipads tillader ikke direkte download af mp3 filer. I nogle tilfælde vil musikken blive afspillet i browseren, og i andre tilfælde sker der ingenting.
Her bliver du nødt til at downloade filerne først til en computer, og så overføre dem til din enhed.

 

Hvor lang tid kan jeg downloade den enkelte fil?

Du har 48 timer til at downloade filerne til din enhed eller flere enheder. Du kan downloade til 6 enheder i alt således du kan bruge meditationerne på samtlige af hustandens enheder, såsom iPads, Smartphones, computere osv. 

  

Må jeg dele filerne med andre?

Du må gerne dele filerne inden for husstanden, men som før skrevet så kan du max downloade filerne til 6 enheder, så går du over den grænse kan du ikke downloade filerne mere.

  

Spørgsmål vedr. køb og levering af CD'er

 

Hvad er leveringstiden på CD'erne?

Alle ordrer på CD'er sendes inden for 24 timer i hverdage med A post som er Postdanmarks dag til dag levering.