Indre ro

Indre ro - Opstart april 2022

Stressklinikken City, 1104 Kbh. K. Nær Nørreport station.
5 tirsdage fra kl. 17-19.00
26.04.22, 03.05.22, 10.05.22, 17.05.22, 24.05.22
26.04.22
2.500,00 kr.
Kursus i meditation og afspænding

Kursusbeskrivelse:

De fleste af os lever, både tanke- og følelsesmæssigt, et liv med fokus på hh, hvor vi er på vej hen (fremtiden) - eller tidligere har været (fortiden). Tendensen til at hvile vores opmærksomhed i fortid eller fremtid, er en af de størst medvirkende faktorer til tilstande som stress, angst, uro og depression.

Når vi mediterer, øver vi os i at være tilstede her og nu. Gennem denne træning, skaber vi mulighed for at leve et liv i glæde, ro, nærvær og balance. Vi bliver i højere grad i stand til at foretage bevidste valg og herigennem lede vores liv i den retning, som vi ønsker det.

Vi vil under kursusforløbet træne en bred vifte af meditations- og afspændingsteknikker, således at deltagerne får mulighed for at tilegne sig præcis den meditations- og afspændingsform, som passer hans eller hendes temperament og livsstil. Den formelle (siddende) meditation vil dog være gennemgående, ligesom der hver gang være mulighed for at dele oplevelser og erfaringer i forbindelse med træningen.

Der vil blive givet meditative opgaver fra gang til gang, som deltagerne får til opgave at træne mellem møderne. Læs udtalelser her

Kurset bygger på den unikke kombination af meditation og afspænding

Se også Om meditation og Om Pernille Nejst

Vil du hellere lære at meditere om morgenen, så læs her

Lyt gratis til guidede meditationer på Pernilles YouYube kanal